Proizvodnja

Kontrolisanom i intenzivnom proizvodnjom, koja karakteriše moderno voćarstvo, Atos je započeo novo poglavlje

Skladištenje

Sa ciljem da integrišemo proces čuvanja i distribucije i time obezbedimo stabilnost isporuka u okviru

Pakovanje

Različiti vidovi ambalaže omogućuju nam da odgovorimo svim zahtevima naših kupaca

Brendovi

Odabirom kvalitetnih i modernih sorti jabuka i njihovim usklađivanjem sa darovitom prirodom Fruške Gore

Veleprodaja / maloprodaja

Ukoliko Vaš biznis uključuje maloprodaju ili veleprodaju jabuka,  ATOS FRUCTUM vam nudi dobitnički koncept distribucije i prodaje uvek svežeg voća. Vaši benefiti od neposredne sardanje i partnerstva sa nama mogu biti višestruki

Osnovni elementi koji ATOS određuju kao ozbiljnog i pouzdanog partnera su:

Prepoznatljivi kvalitet proizvoda

U preseku specifične lokacije, prirodnih uslova i moderne tehnologije ATOS jabuke dobijaju ukus, boju i kvalitet koji su različiti od drugih jabuka što će stvoriti jasnu i izraženu tražnju kod VAŠIH kupaca.

Ujednačenost kvaliteta

ATOS jabuke dostupne su VAM tokom cele godine i zahvaljujući tehnologiji i standardima koji su primenjeni ujednačenog su kvaliteta.

Fleksibilnost

Različitim vidovima ambalaže kao i modalitetima isporuke imate mogućnost da ATOS jabuke dobijete na način koji VAMA najviše odgovara.

Dostupnost

Razvijena distributivna mreža, blisko povezana sa najvećim tržištima u Srbiji, Beogradom i Novim Sadom, kao i mogućnostima efikasnog izvoza na udaljene lokacije omogućavaju da VAŠE porudžbine budu realizovane u minimalnim rokovima.

Pouzdanost isporuke

Zatvoren sitem proizvodnja-čuvanje-distribucija kao i veličina kapaciteta ATOS-a garantuje VAM redovnost isporuka i poštovanje ugovorenih narudžbina.